ANKETA : »Vključevanje podjetij v praktično izobraževanje študentov VSOM Sežana pri študijskem programu oblikovanje materialov«

By
215
ANKETA : »Vključevanje podjetij v praktično izobraževanje študentov VSOM Sežana pri študijskem programu oblikovanje materialov«

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite pri pripravi novega študijskega programa in pripomorete pri opolnomočenju bodočih diplomiranih inženirjev oblikovanja materialov!

Visoka strokovna šola za oblikovanje materialov Sežana (v ustanavljanju) išče projektne partnerje in podjetja, ki bi bila pripravljena sprejeti odgovornost in izziv, da vključijo študente na praktično izobraževanje in jim približajo strokovne in tehnično tehnološke vsebine iz prve roke. Sodelovanje z našimi študenti je odlična priložnost za vse deležnike, da skupaj vzgojimo nove talente, ki bodo lahko doprinesli k razvoju vaše panoge in jih boste lahko vključili v svoje poslovanje po zaključku diplome.

Študijski program oblikovanje materialov zaokrožuje tri smeri: oblikovanje kamna, 3D oblikovanje in oblikovanje nakita, ki se med seboj vzajemno sopodpirajo. Pri programu študenti obvladujejo tako tradicionalne tehnike kot sodobno CAD/CAM/CAE/AI tehnologije, inovativnost in poslovne pristope v oblikovanju.

Lepo vas prosim, da izpolnite našo anketo “Vključevanje podjetij v praktično izobraževanje študentov VSOM Sežana na študijskem programu oblikovanje materialov”, ki vam bo vzela približno 5 minut časa. Vprašanja so zasnovana tako, da bomo lahko razumeli vaše potrebe in se prilagodili vašim zahtevam pri organiziranju praktičnega izobraževanja in drugih partnerskih aktivnostih.

Za prvih dvanajst anketirancev, ki bodo izpolnili vprašalnik in podpisali Dogovor-o-sodelovanju-med-VSOM-v-ustanavljanju-in-podjetjem-za-izvajanje-PIŠ bomo organizirali voden ogled edinstvenega kraškega naselja Štanjel.

Z vašim sodelovanjem se bomo lahko še bolj uspešno izobraževali in gradili uspešne kariere za prihodnost.

Zahvaljujemo se vam za vaš čas in podporo!

54321
(0 glasov. Povprečno 0 od 5)