Brezplačni webinar: Kaj prinaša nov Zakon o varstvu potrošnikov

By
140
Brezplačni webinar: Kaj prinaša nov Zakon o varstvu potrošnikov

SPOT svetovanje Obalno-kraške regije organizira v okviru JR podorno okolje 2023

webinar »Kaj prinaša nov Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot 1)« v ČETRTEK, 16. marca 2023 od 10.00 do 13.00 ure, preko spletnega orodja ZOOM.

Potek webinarja: Webinar bo potekal v ON-LINE obliki v živo med 10.00 in 13.00 preko spletne aplikacije ZOOM. Povezavo za spremljanje webinarja vam bomo poslali na vaš e-mail naslov, dan pred dogodkom.

 Na webinarju bodo predstavljene novosti, ki jih ureja nov Zakon o varstvu potrošnikov, z namenom, da bo poslovanje še naprej potekalo nemoteno.

Seznanili se boste z novimi obveznostmi in zagotovitvami skladnosti poslovanja, pri čemer bo poudarek na novostih glede garancije, novih pojmih: neskladnost blaga, blago z digitalnimi elementi, digitalna vsebina in digitalna storitev ter tudi glede objav  cene in razprodaj po novem.

Webinar je namenjen MSP in potencialnim podjetnikom, da se seznanijo z novo zakonodajo glede trženja blaga in storitev potrošnikom ter se pri tem izognejo morebitnim kršitvam novega zakona.

Webinar bo izvedel France Antić, ki že vrsto let uspešno nudi pravno podporo podjetjem. Njegova področja so predvsem gospodarsko pogodbeno pravo, pravo varstva konkurence, varstvo potrošnikov in delovno prav

PROGRAM WEBINARJA

Prijave na webinar zbiramo najkasneje do torka, 14.03.2023 prek spletne prijavnice.

 Dodatne informacije lahko dobite pri ORA Krasa in Brkinov d.o.o., svetovalka Dolores Kovšca,  tel.: 051 424 532 oz. po e-pošti: dolores.kovsca@ora.si.

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija.

Vir: ORA

54321
(0 glasov. Povprečno 0 od 5)