EBN Techcamp

By
253
EBN Techcamp

2022 EBN Techcamp “Neizkoriščen inovacijski potencial”

 

19. – 20. oktober 2022, Lipica (Slovenija)

Čas je, da ponovno razmislimo o tem, kako poslujemo, in spremenimo strategijo.

Z veseljem najavljamo EBN TechCamp 2022, ki ga organizirajo EBN, EU|BIC in Better Incubation, ter gosti Inkubator Sežana v Lipici.

EBN TechCamp 2022 vsako leto združi skupnost za podporo podjetništva in inovacij, z namenom izmenjave idej in izkušenj na načine, ki navdihujejo nova partnerstva, programe in inovativne rešitve za boljše storitve podpore podjetjem.

EBN TechCamp ima zelo participativen in interaktiven program, ki se letos osredotoča na spodbujanje raznolikosti, vključenosti in (tehnološkega) podjetništva, ki temelji na upravljanju in merjenju učinkov v družbi.

Zagotovite si svojo vstopnico (na voljo je omejeno število) za ta dvodnevni dogodek:

2022 EBN Techcamp “Untapped Innovation Potential”

 

19. – 20. October 2022, Lipica (Slovenia)

It’s time to rethink the way we do business and re-strategise.

 

We are happy to announce the 2022 EBN TechCamp, brought to you by EBN, EU|BIC and Better Incubation, and hosted by Inkubator Sežana in Lipica, Slovenia.

The 2022 EBN TechCamp bring the business and innovation support community together each year to share ideas and experiences in ways that inspire new partnerships, programmes, and innovative solutions for better business support services.

The EBN TechCamp has a highly participatory and interactive programme, this year focussing on boosting diversity, inclusivity and impact-driven (tech) entrepreneurship.

Claim your sponsored ticket (limited number available) for this two-day on-site event:

 

54321
(0 glasov. Povprečno 0 od 5)