Gospodarski obisk v Združenih arabskih emiratih

By
43
Gospodarski obisk v Združenih arabskih emiratih

Gospodarska delegacija bo izvedena v letu 2024

Javna agencija SPIRIT Slovenija obvešča vsa zainteresirana visoko tehnološka slovenska podjetja, da bodo v letu 2024 Združeni arabski emirati gostili visok politični obisk iz Republike Slovenije. Ob tej priložnosti bi želeli predstaviti slovenska podjetja, ki so nosilci tehnološko naprednih produktov in storitev ter v sodelovanju s partnersko institucijo Dubai Chambers pospešiti promocijo investicij v visoke tehnologije v obeh državah. V primeru, da ustrezate kriterijem projekta, predlagamo, da se registrirate na tej povezavi do 12. 12. 2023.

Gospodarsko delegacijo, ki smo jo planirali z izvedbo v terminu med 15. in 18. oktobrom 2023 bomo prestavili na leto 2024. Vsa že registrirana podjetja bomo obravnavali v postopku priprave na gospodarsko delegacijo v letu 2024.

***

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo od 15. do 18. oktobra 2023 izvajala gospodarski obisk v Dubaju v Združenih arabskih emiratih. V tem času bo SPIRIT Slovenija izvajala skupaj z slovenskim veleposlaništvom v Abu Dabiju ter s partnersko institucijo trgovinsko in industrijsko zbornico Dubaja (CCI Dubai – Dubai Chambers) Slovensko – ZAE poslovni forum z b2b srečanji med slovenskimi in ZAE podjetji.

V času obiska bomo organizirali tudi obisk sejma GITEX z namenom povečanja vidnosti slovenskih podjetij, ki na tem skupinskem slovenskem paviljonu promovirajo slovensko IKT industrijo. Poleg podjetij iz IKT industrije so v okviru programa gospodarske delegacije vabljena slovenska podjetja, ki so nosilci visokih tehnologij v kateri koli industriji. Namreč z Združenimi arabskimi emirati želimo okrepiti ciljno med institucionalno sodelovanje tudi zaradi bodočih vlaganj v najbolj zaželene produkte in storitve v gospodarstvi obeh držav kakor tudi na svetovnem trgu.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija

 

54321
(0 glasov. Povprečno 0 od 5)