Objavljen je razpis za nagrado družbeno odgovornih sinergij

By
12
Objavljen je razpis za nagrado družbeno odgovornih sinergij

Mreža za družbeno odgovornost Slovenije, skupaj s pridruženimi partnerji organizira četrto podelitev nagrade družbeno odgovornih podjetniških praks oz. nagrado Družbeno odgovorne sinergije. Le sodelovanje lahko privede do pravega razumevanja in iskanja učinkovitih rešitev.

  • Nagrada je osredotočena na uspešna partnerstva med podjetjem in najmanj enim neprofitnim deležnikom. To predstavlja inovativen koncept na področju družbeno odgovornih nagrad, ki se navadno osredotočajo na posamezna podjetja kot samostojne akterje. Če vaše podjetje sodeluje  s kakšno nevladno organizacijo, lokalnim društvom, javno, izobraževalno ali drugo institucijo ali ste nevladna organizacija, ki sodeluje s podjetjem?, potem se lahko prijavite.
  • Posebna pozornost je namenjena inovacijam z namenom spodbujanja podjetij pri ustvarjanju inovativnih rešitev za naslavljanje trajnostnih vprašanj. Nagrada vključuje kriterije, povezane s pozitivnimi učinki partnerstva, tako na družbo, okolje in ekonomijo kot na podjetje.
  • Prav tako se posebno pozornost namenja celostni obravnavi družbene odgovornosti. Prijavitelji bodo tako pozvani, da predstavijo umeščenost prijavljenega projekta v družbeno odgovorno naravnanost podjetja.

Prijave zbirajo do 25. oktobra 2021

Več o nagradi in prijavni obrazec najdete tukaj.

Podelitev nagrad bo 23. november 2021.

Za zmagovalce je predvideno:

  • Strokovna ekskurzija v organizaciji Mreže za družbeno odgovornost Slovenije
  • IEDC-poslovna šola Bled v nagradni sklad prispeva 9.600 EUR za udeležbo na izobraževalnih programih iz področja trajnostnega razvoja.
  • 3 najboljši projekti, bodo upravičeni tudi do promocijskega videa, ki ga bo so-financiral projekt CE RESPONSIBLE
  • Predstavitev in promocija preko spletne strani projekta in projektnih partnerjev
  • Slavnostna podelitev nagrade

Za več informacij: lucija@ekvilib.org ali 014303751.

Vir:  Mreža za družbeno odgovornost Slovenije

54321
(0 glasov. Povprečno 0 od 5)