Obveznosti podjetnika pri poslovanju ter pravni in davčni vidiki oddajanja nepremičnin

By
302
Obveznosti podjetnika pri poslovanju ter pravni in davčni vidiki oddajanja nepremičnin

SPOT svetovanje Obalno-kraške regije vabi na brezplačno delavnico »Obveznosti podjetnika pri poslovanju ter pravni in davčni vidiki oddajanja nepremičnin«, ki bo potekala v sredo, 22. januarja 2020, od 9. do 12. ure v prostorih Informacijskega centra Krasa Občine Sežana, Partizanska cesta 4, 6210 Sežana.

Na delavnici se bomo sprehodili skozi določila zakonov, ki jih mora poznati podjetnik ali MSP oziroma računovodski servis za MSP. Predavateljica je Simona Štravs, davčna svetovalka ZDSS in častna članica ZDSS  z več kot 30 letnimi izkušnjami. Je znana predavateljica na seminarjih in kongresih z davčno in pravno vsebino. Posebej aktivna je na področju preoblikovanja samostojnega podjetnika posameznika, delovnega in gospodarskega prava in davčnih postopkov.

Program delavnice:

  1. Delovno področje
  2. Davčno področje in obveznosti davčnih zavezancev
  3. Gospodarsko pravo in ZPIZ
  4. Posebni del: najemna razmerja, pravni in davčni vidik
  5. Odgovori na vprašanja udeležencev

Podroben program delavnice je v VABILU.

Delavnica je namenjena samostojnim podjetnikom, MSP, računovodjem in računovodskim servisom ter ostalim zainteresiranim, ki razmišljajo o podjetniški poti.

Prijava na delavnico sprejemamo na elektronski naslov: dolores.kovsca@ora.si, najkasneje do torka, 21. januarja 2020, oz. do zapolnitve prostih mest.

54321
(0 glasov. Povprečno 0 od 5)