Razpis za zagonska podjetja v Afriki in Evropi

By
201
Razpis za zagonska podjetja v Afriki in Evropi

AEDIB|NET: Premostitev ekosistemov digitalnih inovacij v Afriki in Evropi  je prvi korak širšega pristopa k afriško-evropskemu sodelovanju pri digitalizaciji in inovacijah. Projekt se je začel v okviru širše politične pobude AEDIB, na pobudo držav članic EU (Francija, Belgija in Nemčija) in Evropske komisije za razvojni proces Digital 4 (D4D).

Mreža evropskih poslovnih in inovacijskih centrov (EBN)  v imenu konzorcija AEDIB|NET  išče 100 start-upov (50 v Afriki in 50 v Evropi) za sodelovanje v enem od dveh virtualnih partnerskih programov, ki ju upravljata dva inovacijska centra (1 v Afriki in 1 v Evropi) v okviru projekta AEDIB|NET.

Cilj programa je novoustanovljenim podjetjem omogočiti sodelovanje pri učenju in izmenjavi znanja z različnimi deležniki iz Afrike, v primeru evropskih zagonskih podjetij in iz Evrope, v primeru afriških. Poleg tega se bo spodbujalo povezovanje tehnoloških podjetnikov, inovacijskih partnerjev in posrednikov (tj. vozlišč, podpornikov podjetništva, mrež, akademskih krogov), da se poveča zmogljivost tehnoloških zagonskih podjetij in podprejo povezave med ekosistemi digitalnih inovacij v Evropi in Afrika.

Rok za prijavo: 29. januar 2023

Vse informacije v zvezi z razpisom najdete na tej povezavi: https://aedibnet.eu/press/open-call-for-start-ups-in-africa-and-europe/

54321
(0 glasov. Povprečno 0 od 5)