Road show

By
226
Road show

V sklopu projekta SEED, katerega cilj je zasnovati kompetenčni center za družbene inovacije, bomo Slovenski partnerji pod vodstvom Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo vzpostavili nadgrajeno različico laboratorija za družbene inovacije za namen izmenjave znanja in ustvarjanja priložnosti za sodelovanje med podjetji, izobraževalnimi institucijami in javnim
sektorjem. V sklopu aktivnosti bodo akterji lokalnega ekosistema lahko okrepili digitalne spretnosti, kreativnost in sposobnost skupnega reševanja družbenih izzivov.

Slovenski partnerji SEED konzorcija bomo organizirali štiri srečanja za krepitev kompetenc na štirih različnih lokacijah po Sloveniji, da bi dosegla najpomembnejše ciljne skupine in deležnike. Vsako srečanje bo trajalo tri do štiri ure. Izbrane lokacije so regionalna središča, coworking prostori ali podjetniški inkubatorji.

Na štirih srečanjih želimo predstaviti zamisli nacionalnega pilota. Naš cilj je, da bi to priložnost izkoristili za začetek pridobivanja idej in povratnih informacij o zasnovi kompetenčnega centra. S strani nacionalnih akterjev želimo prejeti povratne informacije o potrebah in pričakovanjih, ciljih in vizijah deležnikov, ki oblikujejo ekosistem socialne ekonomije in družbenih inovacij v Sloveniji.

Vabljeni v Impact Hub Ljubljana,
28. februar 2023 od 10h do 14h.

Prijave na: https://forms.gle/X7RSnKWxLPV9g5KE6

54321
(0 glasov. Povprečno 0 od 5)