Spletni seminarji o vplivu nove tehnologije na gospodarstvo

By
29
Spletni seminarji o vplivu nove tehnologije na gospodarstvo

Univerza Coventry in EBN sta ponosna, da sodelujeta pri seriji spletnih seminarjev, posvečenih transformativni moči inovacij s pomočjo simulacijskih, poglobljenih in izkustvenih tehnologij.

Nove tehnologije, kot sta umetna inteligenca in virtualna resničnost, močno vplivajo na delovno silo in gospodarstvo. Obstaja veliko povpraševanje po veščinah pri načrtovanju, dostavi in vsakodnevni uporabi teh rešitev. Sprejemanje inovativnih tehnologij v panogah, vključno z maloprodajo, izobraževanjem, obvladovanjem nesreč, mobilnostjo, zdravstvenim varstvom in proizvodnjo, so poganjali predvsem prelomni poslovni modeli, ki sta jih prinesla globalizacija in digitalizacija. V vsaki od teh panog je viden razvoj digitalnih orodij in novih poslovnih modelov.

Serija spletnih seminarjev bo evropskim zagonskim, podjetniškim, raziskovalnim in inovacijskim skupnostim dala priložnost, da spoznajo strokovnjake svetovnega razreda, ki bodo predstavili svoje vodilne projekte, navdihnili industrijsko sodelovanje in delili svoje razburljive načrte za prihodnost.

Datumi spletnih seminarjev:

  • Digitalni mediji, umetnost in humanistika – 25. januar 2023 ob 16.00
  • Zdravstvena simulacija in 5G – 1. marec 2023 ob 16.00
  • Promet in mobilnost – datum še ni določen
  • Digitalna proizvodnja in industrija 4.0 – datum še ni določen

Prvi webinar o digitalnih medijih, umetnosti in humanistiki bo 25. januarja 2023 ob 16.00 prek aplikacije ZOOM.

Potrebna je predhodna registracija.

54321
(0 glasov. Povprečno 0 od 5)