CREATORSHIP - usposabljanje za vodenja ustvarjalnosti

By
237
CREATORSHIP - usposabljanje za vodenja ustvarjalnosti

Kulturno izobraževalno društvo PiNA vabi k prijavi na 3-mesečno usposabljanje
vodenja ustvarjalnosti – Creatorship, ki združuje najnovejše raziskave in prakso na področju razvoja vodenja podjetij ter organizacij in predstavlja edinstveno izkušnjo usposabljanja, ki vodje opremi z orodji in znanjem za reševanje izzivov in učinkovito krmarjenje v 21. stoletju, času negotovosti in hitrih sprememb.

Program, ki bo povečini potekal v Kopru in deloma na spletu, so razvili z mednarodno ekipo strokovnjakov, vključno z umetniki, oblikovalci, podjetniki, poslovnimi voditelji, raziskovalci, poslovnimi svetovalci, »organizacijskimi hekerji«
in inovatorji.

K prijavi vabijo interesente iz različnih javnih, zasebnih in kulturnih sektorjev. Ti bodo postali del medindustrijske mreže alumnov, ki si izmenjujejo znanje in  sodelujejo z namenom izboljšanja odpornosti ter inovativnega potenciala slovenskega gospodarstva.

Ekipa Pine bo med usposabljanjem skupaj z udeleženci delala na praksi in podpirala razvoj ustvarjalnega vodenja s pomočjo resničnih primerov iz izkušenj udeležencev, pripravljenih študij primerov, prispevkov gostujocih strokovnjakov ter praktičnih orodij in vaj.

Prva izvedba bo potekala od 15. marca do 7. junija 2022, na voljo pa je 24 prostih mest.

Več informacij o usposabljanju, ki bo letos brezplačno, je na voljo na spletni strani www.creatorship.eu, prijave pa so možne do 16. februarja 2022 TUKAJ.

Več o programu boste izvedeli na dogodku, ki bo 2. februarja 2022, od 16.00 do 17.30 ure, na spletni platformi Zoom. Na degustativni dogodek se lahko prijavite na TUKAJ, prijave pa bodo možne do dneva pred izvedbo dogodka.

Program Creatorship je organiziran v okviru projekta RUK, ki ga sonancirata
Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

54321
(0 glasov. Povprečno 0 od 5)