Paragon full stack program

By
89
Paragon full stack program

Najsodobnejše izobraževanje za pridobivanje programerskega znanja v Sloveniji – namenjeno začetnikom!

Sporočamo vam, da so naši kolegi iz Podjetniški inkubator Bela krajina sklenili sodelovanje z enim izmed vodilnih IT podjetij na Balkanskem polotoku – Mistral Technologies in tako omogočili posameznikom iz Slovenije vpis v Paragon program.

Kaj sploh je Paragon full stack program?

Gre za inovativen program pridobivanja znanj programiranja, ki so ga ustvarili strokovnjaki iz podjetja Mistral Technologies. Program v celoti poteka na spletu (v angleškem jeziku) ter traja 9 mesecev in se uspešno izvaja že 3. generacijo zapored.

Program Paragon od samega pričetka temelji na praktičnih nalogah, ki vas vodijo do znanj o sodobnih IT tehnologijah. Te naloge vas postopoma in popolnoma uvedejo v fantastični svet programiranja.

Paragon zajema:

  • Najmodernejši kurikulum v regiji in širše
  • Specializirana spletna platforma za delo
  • Neomejen dostop do Paragon mentorjev
  • Poteka v angleščini
  • Posnemanje realnega IT okolja in projektov
  • 100 % programiranje in 100 % prilagodljivost
  • Stalen in natančen vpogled v osebni napredek
  • Brez klasičnih učilnic in učiteljev
  • Osredotočenost na samostojno raziskovanje in učenje

Naziv, ki ga prejmejo udeleženci programa Paragon se imenuje ”Full Stack Web Developer”. To je najbolj iskan profil programerjev v današnjih IT podjetjih.

Full Stack pomeni, da kandidat pozna celotno paleto tehnologij, potrebnih za razvoj popolne spletne aplikacije.

Prvih 5 tednov edinstvene izkušnje – brezplačno!

Po izpolnitvi prijavnega obrazca sledita 2 popolnoma brezplačna koraka (Connect in Arena), ki služita seznanitvi z osnovami programiranja ter ugotovitvi, ali je ta poklic resnično primeren za vas. Vse skupaj se izvaja preko spleta.

V tem 4-tedenskem obdobju boste imeli priložnost spoznati mentorje in se naučiti osnovnih konceptov programiranja z reševanjem 17 nalog za začetnike. 100 najboljših kandidatov, ki bodo v tem obdobju izkazali vztrajnost, raziskovalni duh ter sposobnost reševanja problemov, bo dobilo priložnost, da se vpiše v inovativni Paragon full stack program.

Na www.inkubator-belakrajina.si in www.paragon.ba izveste vse o programu Paragon. Drznite si narediti prvi korak k veliki pozitivni spremembi v vašem življenju! Prijave sprejemamo do 2. marca 2022.

PRIJAVE: S klikom na LINK.

Cena program znaša 3.000€, program pa v celoti poteka v angleškem jeziku.

Program je zasnovan na način opravljanja nalog (in ne klasičnih predavanj), zato si urnik lahko popolnoma prilagodite svojim obveznostim. Program lahko obiskujete tudi ob rednem delu.

Za več informacij nas lahko kontaktirate tudi na info@inkubator-belakrajina.si ali 051 806 925.

K sodelovanju pa vabljena tudi IT podjetja, ki želite postati partner programa kar vam omogoča dostop do udeležencev oz. potencialnih bodočih zaposlenih.

54321
(0 glasov. Povprečno 0 od 5)