Informativni dan na Višji strokovni šoli Srečka Kosovela Sežana

By
879
Informativni dan na Višji strokovni šoli Srečka Kosovela Sežana

Vas navdušuje Kras in z njim povezane lepote kraškega kamna? Morda ste fotografski navdušenec in bi Kras radi raziskovali skozi objektiv fotoaparata? Višja strokovna šola Srečka Kosovela Sežana je prava izobraževalna ustanova, kjer boste izkoristili vaše umetniške potenciale.

Bodoče študentke in študente, ki jih zanima butični študij Oblikovanje materialov ali Fotografije na Krasu, vabimo, da se udeležijo informativnega dne na Višji strokovni šoli Srečka Kosovela Sežana za vpis v študijsko leto 2022/2023.

INFORMATIVNI DAN:

  • torek, 23. avgust 2022 (ob 16. uri)

Študij na VSŠ Sežana za študente Oblikovanja materialov podpira tudi Občina Sežana v obliki denarnih spodbud.

Več informacij o prijavi in vpisu na Višjo strokovno šolo Srečka Kosovela Sežana

Prijave in dodatne informacije: info@vss-sezana.si

Špela Šedivy, diplomantka Višje strokovne šole Srečka Kosovela Sežana
Kamniti izdelek Špele Šedivy

Za vpis na Višjo strokovno šolo v Sežani (smer oblikovanje materialov), sem se odločila predvsem zato, ker sem želela pridobiti praktično znanje in veščine za oblikovanje kamna. Ta material je pritegnil mojo pozornost že v času srednje šole – na delavnicah v Pliskovici pri mojstru kamnoseku Jerneju Bortolatu. Študij na Višji strokovni šoli je vsekakor več kot samo študij. Izkušnje, stiki, prijateljstva in dogodivščine so nekaj, česar človek ne pozabi. Poleg rednih predavanj in vaj smo se udeleževali poučnih delavnic, ekskurzij, sejmov… Tudi po končanem študiju sem preko šole sodelovala na razstavah, predstavitvah in drugih dogodkih.

Špela Šedivy, diplomantka Višje strokovne šole Srečka Kosovela Sežana

54321
(0 glasov. Povprečno 0 od 5)