Vizualne komunikacije za promocijo na socialnih omrežjih

By
253
Vizualne komunikacije za promocijo na socialnih omrežjih

Vizualne komunikacije za promocijo na socialnih omrežjih, 9. maj 2019

Inkubator Sežana v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Slovenji v letih od 2018 do 2019 »SIO 2018-2019« organizira brezplačen tematski dogodek

Vizualne komunikacije za promocijo na socialnih omrežjih

KJE: Inkubator Sežana, Kraška ulica 2, 6210 Sežana

KDAJ: četrtek, 9. maj 2019, od 16. do 19. ure

Oblikovanje učinkovitih grafik je bistvenega pomena za promocijo podjetja na socialnih omrežjih in svetovnem spletu. V okviru delavnice bodo udeleženci prejeli uporabna znanja s področja grafičnega oblikovanja ter koristne informacije o brezplačnih virih dostopnih na spletu in spletnih platformah, ki se najpogosteje uporabljajo za oblikovanje promocijskih grafik za podjetja.

VSEBINA:

  • Poznavanje osnov uspešnega oblikovanja vizualnih komunikacij
  • Spletne platforme in mobilne aplikacije za oblikovanje grafik
  • Izbor in priprava vsebin za socialna omrežja
  • Pogoste začetniške napake pri oblikovanju grafik za splet

Delavnico bo vodila Katja Gorup Pegan, oblikovalka vizualnih komunikacij, podjetnica in predavateljica na Višji strokovni šoli Sežana.

Delavnica je brezplačna. Prijave sprejemamo prek spletnega obrazca do torka, 7. maja 2019.

Aktivnosti Inkubatorja Sežana v okviru operacije SIO-INKSEŽANA-2018-19 sofinancirata  Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.