5 korakov do uspešnega mreženja

By
185
5 korakov do uspešnega mreženja

Inkubator Sežana v sodelovanju s SPIRIT Slovenija v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Slovenji v letih od 2020 do 2022 »SIO 2020-2022« organizira brezplačen promocijsko-motivacijski dogodek

5 korakov do uspešnega mreženja

V poslovnem in zasebnem življenju srečujemo veliko število ljudi in jih imamo v svojem portfelju znancev, poslovnih partnerjev, celo prijateljev in celo širšega sorodstva, a velikokrat bodisi ne znamo ali pa si ne upamo ta družbeni kapital spremeniti v koristne poslovne kontakte, s katerimi dejansko lahko poslovno sodelujemo.

Mrežili se bomo v torek, 10. marca 2020, ob 17. uri v Vinski kleti pri Starčih – Tavčar (Križ 158, Križ).

Na delavnici o mreženju bomo:

  • slišali, kaj sploh ciljno usmerjeno in strukturirano mreženje je,
  • se naučili osnovnih tehnik in pravil mreženja in
  • se MREŽILI.

Ne pozabite na vizitke, ki so eden ključnih elementov uspešnega mreženja.

Skozi teorijo in prakso mreženja nas bo vodil Damir Novak (SME svetovanje), ki podjetnikom in njihovim ekipam stoji ob strani pri doseganju poslovnih ciljev, izboljšanju strategije, organizacije, strukture, trženja in prodaje. Deluje kot poslovni svetovalec in trener vodstvenih ekip, najpogosteje v malih podjetjih, ki so pripravljena na spremembe za doseganje novih, bolj ambiciozno postavljenih ciljev.

PRIJAVE:

Udeležba na dogodku je brezplačna, a je nanj potrebna prijava prek spletnega obrazca.

Aktivnosti Inkubatorja Sežana v okviru operacije SIO-INKSEŽANA-2020-22 sofinancirata  Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

54321
(0 glasov. Povprečno 0 od 5)