Aplikacija HERQ za izgubljeno in najdeno

By
194
Aplikacija HERQ za izgubljeno in najdeno

Naš član iz PE Koper je razvil aplikacijo za izgubljeno in najdeno ter vas vabi k uporabi.

Aplikacija Herq Lost and Found vam lahko pomaga najti izgubljene predmete. Za prenos je na voljo na Google Play in Apple Store.

Herq Lost and Found uporablja napredno GPS-tehnologijo in ‘crowdsourcing’, da ustvari celovito bazo izgubljenih predmetov, ki vam lahko pomaga, da se ponovno združite s svojimi izgubljenimi predmeti. Če ste kdaj izgubili svoj mobilni telefon, denarnico, ključe ali karkoli drugega, kar je za vas dragoceno, veste, kako frustrirajoče je, ko ne morete najti svojih stvari. Zato smo ustvarili Herq Lost and Found – da bi vam pomagali hitro in učinkovito najti svoje izgubljene predmete.

Nekaj funkcij, ki jih ponuja aplikacija:

  • Registracija izgubljenega predmeta: Uporabniki lahko registrirajo izgubljeni predmet, opisujejo predmet, kdaj in kje je bil izgubljen.
  • Pomoč skupnosti: Skupnost aplikacije lahko pomaga pri iskanju predmeta s sporočanjem opazovanj in posodobitev o njegovi lokaciji.
  • Napredni algoritem: Algoritem aplikacije analizira podatke, da bi pomagal določiti lokacijo izgubljenega predmeta in tako olajšal uporabnikom, da najdejo svoje izgubljene predmete.
  • Avtomatično nagrajevanje: V primeru, da objavite izgubljen predmet bo sistem avtomatično dodelil nagrado (HERQ tokens nagrada)
  • Uporabite HERQ tokens za nagrajevanje, oglaševanje ali nakupovanje znotraj aplikacije – prihaja kmalu
  • Zaslužite dodatne HERQ tokens  tako da dnevno uporabljate aplikacijo

Herq Lost and Found je brezplačno na voljo na Google Play in je združljiva z napravami Android in Apple. Upamo, da vam bo aplikacija koristila in vam prihranila čas in stres pri iskanju izgubljenih predmetov.
Prenesi aplikacijo ZDAJ

54321
(0 glasov. Povprečno 0 od 5)