Kako pripeljati milijardo evrov v Slovenijo?

By
839
Kako pripeljati milijardo evrov v Slovenijo?

Na to in druga vprašanja v zvezi z vlaganjem zasebnih investitorjev v start-up podjetja z velikim tržnim potencialom vam bo odgovoril gost dogodka Aljoša Domijan.

Inkubator Sežana v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Slovenji v letih od 2018 do 2019 »SIO 2018-2019« organizira brezplačen promocijsko-motivacijski dogodek

Investiranje poslovnih angelov

KJE: Vinakras, Sejmiška pot 1/a, Sežana

KDAJ: četrtek, 5. december 2019, od 14. do 16. ure

PROGRAM:

VSEBINA:

Vlaganje poslovnih angelov se nanaša na zasebne investitorje, ki direktno vlagajo v start-up podjetja z velikim tržnim potencialom.  S tovrstnimi investicijami v partnerstvu pridobita oba, tako start-up podjetnik kakor tudi angelski investitor. Start-up podjetnik pridobi sredstva za rast podjetja ter pomoč angelskega investitorja z  njegovimi izkušnjami in poslovnimi stiki. Za angelskega investitorja investicija pomeni način oplemenitenja njegovih sredstev.

Podjetja bodo imela priložnost iz prve roke slišati kakšne start-upe iščejo investitorji ter kaj od njih pričakujejo, saj bomo na dogodku gostili zagonskega investitorja, podjetnika, motivatorja in mentorja številnim start-up podjetjem Aljošo Domijana.

PRIJAVE: Delavnica je brezplačna. Prijave sprejemamo prek spletnega obrazca do torka, 3. decembra 2019.

 

Aktivnosti Inkubatorja Sežana v okviru operacije SIO-INKSEŽANA-2018-19 sofinancirata  Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.