Brezplačno svetovanje glede intelektualne lastnine

By
342
Brezplačno svetovanje glede intelektualne lastnine

Urad RS za intelektualno lastnino ponuja brezplačno storitev PRVA i za mala in srednje velika podjetja, ki želijo ugotoviti, kaj vse lahko zavarujejo kot svojo intelektualno lastnino in kakšne prednosti jim to lahko prinese.

Kako poteka PRVA i?

Z obiskom strokovnjaka iz UIL in pogovorom z osebo v vašem podjetju, ki dobro pozna podjetje in njegovo razvojno vizijo, boste prek PRVA i pridobili nova ali dodatna znanja o tem, kako lahko s pravilno uporabo intelektualne lastnine izboljšate vaš poslovni rezultat in si zagotovite prednost pred konkurenco.

Po razgovoru vam bodo na podlagi pridobljenih informacij izdelali poročilo, kjer bodo poleg ugotovljenega trenutnega stanja glede intelektualne lastnine vašega podjetja navedena tudi konkretna priporočila o možnostih za njeno varstvo. Poročilo vam bodo pri naslednjem obisku na kratko predstavili in vam odgovorili na morebitna vprašanja.

Dodatne informacije:

V kolikor imate inovativno podjetje z dobrimi, inovativnimi zamislimi in tržno zanimivimi proizvodi ter želite odkriti, kaj vse v okviru vašega podjetja lahko zavarujete kot intelektualno lastnino in kakšne prednosti vam to lahko prinese, se obrite na UIL (T: 01 620 3100, E: sipo(at)uil-sipo.si). 

Vir: Urad RS za intelektualno lastnino