Tematski dogodek: Design Thinking

By in
310
Tematski dogodek: Design Thinking

Z Design thinking procesom podjetja pridobijo znanje kako bolje razumeti končnega uporabnika in učinkoviteje ustvariti izdelek oz. storitev ter ga pred prodajo testirati.

Inkubator Sežana v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Slovenji v letih od 2018 do 2019 »SIO 2018-2019« organizira brezplačen tematski dogodek

Design Thinking

KJE: Inkubator Sežana, Kraška ulica 2, 6210 Sežana

KDAJ: četrtek, 4. julij 2019, od 16. do 19. ure

VSEBINA:

Z Design Thinkingom si podjetja lahko znižajo stroške razvoja in priprave kampanj, preverijo negotove predpostavke, ustvarijo fokus na ciljne kupce in ozavestijo pomen razumevanja končnih uporabnikov. Design thinking je namenjen podjetnim posameznikom, ki razvijajo produkte, oblikujejo storitve, izboljšujejo uporabniške izkušnje, načrtujejo strategije. Na delavnici se bomo osredotočili na:

  • Razumevanje pomena uporabniške izkušnje.
  • Razumevanje in uporabo Design Thinking metodologije v praksi.
  • Pregled primerov reševanja kompleksnejših izzivov s strukturiranim pristopom oblikovalskega razmišljanja.
  • Doživetje Design Thinking pristopa na praktičnem primeru.

Delavnico bo vodil Enej Gradišek, magister mednarodnega poslovanja, Acceleration Manager v podjetju CorpoHub, kjer skrbi za pospeševanje poslovnih modelov, strategij, procesov in transformacij v organizacijah.

Delavnica je brezplačna. Prijave sprejemamo prek spletnega obrazca do torka, 2. julija 2019.

Aktivnosti Inkubatorja Sežana v okviru operacije SIO-INKSEŽANA-2018-19 sofinancirata  Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.