Podjetniški večer z Gajo Hanzel in Leo Pisani

By
403
Podjetniški večer z Gajo Hanzel in Leo Pisani

Inkubator Sežana je start-up podjetnici Gaji Hanzel, mladi in prodorni grafični ter modni oblikovalki, omogočil vključitev v mentorski program in ji s tem pomagal pri razvoju nove blagovne znamke Fi by Gaja. Pod budnim očesom mentorice Lee Pisani in v sodelovanju s Fundacijo Login5 je Gaja zasnovala projekt kolekcije torbic iz Piñatexa®– trajnostnega materiala iz ananasovih listov in potiskanega eko bombaža.

Njuno zgodbo bomo pobliže spoznali na promocijsko-motivacijskem dogodku, ki ga Inkubator Sežana organizira v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Slovenji v letih od 2018 do 2019 »SIO 2018-2019«.

Podjetniški večer

z Gajo Hanzel in Leo Pisani

KJE: Štanjel

KDAJ: petek, 9. avgust 2019, od 20. do 21.30 ure

PROGRAM:

Dogodek bo moderiral Gregor Maver.

Dogodek je brezplačen. Zaradi lažje organizacije vas prosimo za prijavo prek spletnega obrazca do srede, 7. avgusta 2019.

Na projekt mentorstva sem se prijavila popolnoma brez pričakovanj in posebnih planov. Moj cilj je bil pridobiti kakšno poznanstvo, izkušnjo, se kaj novega naučiti in narediti korak naprej. Na Inkubatorju so mi kot mentorico predlagali Leo Pisani, ki ima veliko izkušenj in poznanstev v poslovnem in modnem svetu. Ob prvem srečanju smo se skupaj pogovorili in se hitro odločili, da bi se posvetili razvoju kolekcije torb. Ker sem že ustvarjala z materiali, ki so prijazni okolju, je to bilo pomembno tudi tokrat. Prav tako slog mojega oblikovanja, torej minimalizem s poudarki na detajlih in sodobne oblike.
Gaja Hanzel

Cilj je bil dosežen – izpeljan je bil celoten proces nastajanja novega produkta. Gaji Hanzel so možnosti nadaljevanja projekta odprte, poleg prodora na trg s torbicami iz Piñatexa, ji je Fundacija Login5 dala priložnost izvedbe še dodatnega projekta – izdelave rokovnika.
Lea Pisani, Image Consulting

 

Aktivnosti Inkubatorja Sežana v okviru operacije SIO-INKSEŽANA-2018-19 sofinancirata  Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Pokrovitelja dogodka sta Javni zavod Komenski Kras in Ana & Gaja Art Gallery