Podjetniško načrtovanje in modeliranje za uspešen zagon podjetja

By in
252
Podjetniško načrtovanje in modeliranje za uspešen zagon podjetja

Inkubator Sežana v sodelovanju s SPIRIT Slovenija v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Slovenji v letih od 2020 do 2022 »SIO 2020-2022« organizira brezplačen tematski dogodek

Podjetniško načrtovanje in modeliranje za uspešen zagon podjetja

KJE: Inkubator Sežana, Kraška ulica 2, 6210 Sežana

KDAJ: 31. januar 2020, od 13. do 17. ure

VSEBINA:

Potencialni podjetniki bodo spoznali pomen poslovnega modeliranja in načrtovanja ter usvojiti različne oblike poslovnih modelov. Izdelali bodo osnutek in strukturo lastnega poslovnega modela s pomočjo Canvasa.

Orodje je primerno tudi kot samo-evalvacijski pristop, kjer se podjetnik preko ključnih informacij o kupcih, distribuciji, virih, drugo in poenostavljenega finančnega modela pripelje do jasne slike trenutnega ali pa želenega stanja izvedbe podjetniške ideje.

PRIJAVE:

Delavnica je brezplačna. Prijave sprejemamo prek elektronskega naslova info@inkubator.si, do ponedeljka, 27. januarja 2020.

Aktivnosti Inkubatorja Sežana v okviru operacije SIO-INKSEŽANA-2020-22 sofinancirata  Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.