Gostili smo Aljošo Domjana

By in
188
Gostili smo Aljošo Domjana

V četrtek, 5. decembra 2019, smo na tematskem dogodku Investiranje poslovnih angelov gostili zagonskega investitorja, podjetnika, motivatorja in mentorja številnim start-up podjetjem Aljošo Domijana.

Po uvodni predstavitvi Inkubatorja Sežana in podpornih storitev subjektov inovativnega okolja – SIO, je sledil zanimiv pogovor z gostom. Aljoša je partner v podjetjih Gambit trade d.o.o., ki upravlja eno največjih slovenskih spletnih trgovin EnaA.com ter Aguatera d.o.o., ki deluje na področju vsebinskega digitalnega marketinga. Investiral je v številna podjetja v Sloveniji in Evropi. Udeleženci so z zanimanjem prisluhnili pogovoru o start-upovskem in investitorskem ekosistemu v Sloveniji in tujini, ki se je zaključil z razpravo slušateljev.

Po pogovoru je sledil ogled vinske kleti Vinakras ter prednovoletno druženje.

Foto: Ana Rojc

 

Aktivnosti Inkubatorja Sežana v okviru operacije SIO-INKSEŽANA-2018-19 sofinancirata  Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.